ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σιδηροδυναμική | Σιδηροκατασκευές - Μεταλλικές Κατασκευές Χανιά Κρήτη


Η επιχείρησή μας “ΣΙΔΗΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στα Χανιά, σας προσφέρει εδώ και αρκετά χρόνια μεταλλικές κατασκευές και δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής με έμφαση πάντα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Με την γνώση και την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων που βρισκόμαστε κοντά σας, έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε έργα που μπορούν να καλύψουν κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη είτε για την οικία είτε για την επαγγελματική σας στέγη (βιομηχανίες, εργοστάσια, καταστήματα, ξενοδοχεία κ.α.).

Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία μας στις μεταλλικές κατασκευές μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις που έχουν ως βασικό άξονα την ποιότητα και την αντοχή τους στο χρόνο.

 


 

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
  Μεταλλικά Κτίρια
  Μεταλλικά Κάγκελα
  Μεταλλικά Στέγαστρα
  Μεταλλικές Σκάλες
  Δεξαμενές Λαδιού Inox
  Inox Ερμάρια - Πάγκοι
  Κατεργασίες Τόρνου
  Ειδικές συγκολλήσεις
  Κοπές Μετάλλων σε Παντογράφο Plasma
  και παντός τύπου μεταλλικές κατασκευές
 
Όλες οι μεταλλικές κατασκευές που δημιουργούμε είναι λειτουργικές, άψογης αισθητικής και κατασκευάζονται αποκλειστικά για τον χώρο σας χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά.

Στόχος μας είναι η διασφάλιση και ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την πλούσια γκάμα σχεδίων που διαθέτουμε με ιδιαίτερη δυνατότητα αρχιτεκτονικών εφαρμογών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για όλες τις μεταλλικές κατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Χανιά και όλη την Κρήτη.

 

 

INOX   ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ   ΠΟΡΤΕΣ   ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ